»  Autentificare
Tip persoană
v
Utilizator
Parola
  Ati uitat parola?
Cod de control
Captcha image
Generare cod nou
Autentificare
»  DEMONSTRAŢIE
Site-ul Atlas poate fi vizitat în mod demonstrativ folosind:
    Nume: webdemo
    Parola: atlas

În conformitate cu hotărârea de Guvern nr. 181/2002 privind Normele de aplicare pentru Ordonanţa nr. 24/2002 privind încasarea impozitelor şi taxelor locale prin mijloace electronice de plată, folosirea sistemului se poate face în baza unei parole de acces pe care o puteţi obţine după completarea, listarea şi depunerea formularului de înregistrare şi copie după C.I. / B.I. (persoane fizice) sau copie după Certificatul de înregistrare, copie C.I. / B.I. şi împuternicire în original (persoane juridice), la Direcţia Fiscală a Municipiului Timişoara.

În urma obţinerii parolei, aveţi acces la o serie de informaţii cu caracter personal: vizualizare patrimoniu, a plăţilor efectuate, a sumelor de plată.

Puteţi efectua plata acestora: utilizând sistemul on-line de plată (completând toate informaţiile solicitate de bancă - pentru acest tip de tranzacţie contribuabilul nu datorează comision), prin Internet Banking sau prin Ordin de plată.

Incepand cu 1 ianuarie 2016, conform art. 165 alin. 2 din Noul Cod de Procedura Fiscala "se sting cu prioritate amenzile contraventionale individualizate în titluri executorii, în ordinea vechimii, chiar dacã debitorul indicã un alt tip de obligatie fiscala".

A T L A S™ Copyright © 1992 - 2024 Advanced Technology Systems